Technologie in eigen huis

Alle Systemhouse producten zijn ontwikkeld in ons hoogtechnologisch laboratorium, gelokaliseerd op onze bedrijfssite. 
Onze experten zijn in staat om uw wensen om te zetten naar een optimaal product. 

Mensen

Ons team bestaat uit ervaren mensen met een uitstekende kennis binnen de polyurethaan sector, zowel op gebied van productie, technologie en de Europese regelgeving. Onze experten hebben een zeer goed inzicht in de noden van onze klanten en de gehele polyurethaanmarkt. Ze doen er alles aan om onze klanten te begeleiden in hun zoektocht naar het beste product. 

Regelgeving

Systemhouse is reeds lange tijd lid van meerdere Europese committees inzake regelgeving en normering voor sandwichpanelen, brand-testen en classificatie van de producten. 
We kunnen u helpen met de CE markering van uw producten, design, berekeningen, begeleiding voor technische goedkeuringen, etc. 

Kwaliteitsbeleid

Voor Systemhouse is het handhaven van het hoogste kwaliteitsniveau een absolute prioriteit, waardoor we onze prestaties kunnen verbeteren en ons kunnen onderscheiden op de markt van polyurethaansystemen.
Ons kwaliteitsbeleid is gebaseerd op de volgende pijlers:

1. Constante klanttevredenheid.
2. Het verbeteren en differentiëren van onze producten door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.
3. Opbouwen van vruchtbare relaties met onze zakenpartners, voortdurend op zoek naar betere oplossingen die onze klanten en de markt ten goede komen.
4. Voortdurende verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem om de klanttevredenheid te verhogen.
5. Samenwerking en inzet van alle werknemers op alle niveaus.