Gecertificeerd

FM & ATG

Gecertificeerd

ISO 14001:2015

Onafhankelijk distributeur

Van Polyurethaan Systemen
  • Rue de la Royenne 53, 7700 Mouscron
  • +32 56 58 53 90

Gecertificeerd

FM & ATG

Gecertificeerd

ISO 14001:2015

Onafhankelijk distributeur

Van Polyurethaan Systemen
systemhouse_slider1
slide5
slide4
slide6
slide2
slide3

WIJ KENNEN POLYURETHAANSCHUIM

Als specialisten op het gebied van sprayschuim voor vloer- en dakisolatie, schuimsystemen voor de injectie en laminatie van sandwichpanelen, isolerende deuren, sectionaalpoortpanelen, en zo veel meer, hebben we meer dan 30 jaar uitgebouwd en staan we garant voor een hoogkwalitatief product.

Onze chemici houden rekening met de continu veranderende marktsituaties, alsook met de nieuwe regelgeving, nieuwe technologische mogelijkheden, grondstoffen en andere uitdagingen. Wij ontwikkelen voor u het beste systeem, dat naadloos aansluit bij wat u nodig hebt.

Onze ervaring en diensten beperken zich niet tot schuimsystemen of schuimpreparaten. Wij bieden ook hulp bij de productie, geven advies voor lay-out van de opslag of productie-installaties, met inbegrip van de nodige technische details. Dat geldt voor uw productie van doorleafs of -frames, van cleanrooms, walk-in koelcellen, industriële sandwichpanelen enz.

Wij kunnen waardevolle aanwijzingen en tips geven met betrekking tot uw producten en productieproces. Onze mensen zijn bekend met machinebouw en onderhouden nauwe contacten met machineconstructeurs. We helpen u graag met de opstart van uw apparatuur.

WIJ KENNEN INSTALLATIES EN UITRUSTINGEN

WIJ KENNEN NORMEN EN RICHTLIJNEN

Wij zijn aanwezig in de Europese normalisatiecommissies (CEN TC) met betrekking tot sandwichpanelen, brandtesten en classificatie van bouwproducten. We hebben nauwe contacten met de Europese laboratoria en aangemelde instanties.

We kunnen u helpen met de CE-markering van uw producten, ontwerpberekeningen, begeleiding voor technische goedkeuringen en het testen van door onze klanten vervaardigde producten, vooral op het vlak van sandwichpanelen. We kunnen ook helpen bij het behalen van FM en LPCB goedkeuringen enz.

Systemhouse heeft geen plompe structuren. Alle afdelingen werken nauw samen om aan onze klanten de best mogelijke service te garanderen.

WIJ ZIJN FLEXIBEL

Top